Ty a já...

14. 2. 2014 14:00

Tento článek, tyto fakta, tyto pocity nepíši, protože je dnes Valentýn ani protože máme malé výročí, ale protože si toho všeho vážím a přála bych si, aby to mohli říct či napsat i jiní..

 

Opravdová láska? Pro mnohé zcela neskutečná či nemožná věc a pro nás křesťany?? Máme jistotu, že existuje, protože Bůh o ni vypráví jako o největším, pozoruhodném a jedinečném daru-kromě Jeho největší a nejhlubší nezměrné lásky.

 

Jak poznat, že ta láska, kterou prožíváš je ta pravá? To musíš vědět, cítit sám...

Jak já to poznala??

 

Pro Tebe:

 

Každé ráno když se probudím, čeká mě od Tebe povzbudivá sms do nového dne a každý večer na bezstarostné spaní.

 

Slová mám Tě rád, miluji Tě, jsou slova, která slýchám každý den a bezpočet, ale vždy vím, že jsou vysloveny se stejnými pocity, se stejnou něhou a že nevyprchají a neubydou na hodnotě, že nezevšední jenom pro cit, který při nich cítíš.

 

Těch několich hezkých oslovení, které pro mě máš, kterými mi říkáš, jsou vyjímečné a nedokázala bych si představit, že by mi stejným způsobem či stejnými slovy ještě někdo kdy říkal.

 

Tvá obětavost, aby vše bylo ku prospěchu raději mě, než sobě a dělání všeho pro to, abych se já měla dobře je něco, po čem mnozí touží a očekávají od toho druhého, ale často pozorností strádají..

 

Tvá starostlivost, když mi říkáš, že Ti můžu zavolat kdykoliv, když budu potřebovat, i po půl noci, i ve škole i všude, je pro mě jistotou, že můžu mít v Tobě vždy oporu.

 

Tvá slova povzbuzení, že vše spolu zvládnem a že jsme na to dva a že se máme, jsou pro mě těmi nejpovzbudivějšími, kromě těch, které směřují k Bohu.

 

Často se na mě díváš, jako bych byla ten nejkrásněji namalovaný obraz od nejznámějšího malíře a Tobě se se zázrakem podařilo ho vyhrát na dražbě.. Díky Tobě začínám objevovat svoji hodnotu..

 

Naše společné modlitby jsou pro mě tak vzácným, nádherným, hlubokým, intimním okamžikem, který je předpokladem toho, že kde jsme my, spolu, tam je Bůh a Jeho láska...On je láska a Ty jsi ztělesněním této lásky.

 

Není to vše, je toho mnohem, mnohem více, ale snad to stačí jako argumentace k tomu, že skutečná láska existuje a že nejsme naivní, když v ni věříme a když ji sdílíme. A růžové brýle? Mnohdy bychom si je rádi nasadili, protože realita je často krutá a my společné zápasíme jak můžeme, řešíme situace, které jsou náročné a mnozí by je vzdali, však my na to nejsme dva, ale tři a když Bůh je s námi, kdo proti nám???

 

Učme se lásce... té, která nezávidí, nepočítá křivdy, nedomýšlí si..., ale opravdové lásce. V tomto učení, v této látce nikdy nebudeme dokonalí, ale jde o touhu sdílet tajemství lásky k Bohu skrze člověka a být trpěliví, shovývaví a vytrvalí....................................................................

 

Děkuji Ti za vše co pro mě děláš, za to, že jsi. Děkuji Ti za to, že jen díky Tobě prožívám opravdovou lásku..

 

Tento den jsi se mnou a ani nevíš, že tu máš veřejný vzkaz a já se můžu jen tiše usmívat a doufat, že až si ho přečteš, tak Tě potěší :))

Zobrazeno 3442×

Komentáře

JJanisek001

:))) děkuju Barčo :)))+

Ester-Michael

"Často se na mě díváš, jako bych byla ten nejkrásněji namalovaný obraz od nejznámějšího malíře a Tobě se se zázrakem podařilo ho vyhrát na dražbě...
Naše společné modlitby jsou pro mě tak vzácným, nádherným, hlubokým, intimním okamžikem, který je předpokladem toho, že kde jsme my, spolu, tam je Bůh a Jeho láska...On je láska a Ty jsi ztělesněním této lásky"

moc hezký:-), díky....

Zobrazit 7 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková